Capri 3+2+1 ülőgarnitúra

589,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

A Capri Elegancia ülőgarnitúra a Kanizsa Trend márkának büszkesége. A 3 személyes kanapé tökéletes filmnézéshez, vendégek fogadásához vagy pihenéshez, opcionális ágy-, relax- és laptopasztal funkciókkal. A 2 személyes kanapé és fotel szintén garantálják a kényelmet és relaxációt. Változatos szín- és anyagpalettájával minden nappali stílusához alkalmazkodik. Többféle elrendezés közül választhat, így az Ön igényeihez igazodva kialakíthatja álmai nappaliját.

Leírás

Capri 3+2+1 ülőgarnitúra: Az Otthon Eleganciájának Új Dimenziója

A Kanizsa Trend ismét megtette azt, amit legjobban tud: egy lenyűgöző és funkcionális bútordarabot hozott létre, amely minden modern nappaliban központi helyet foglal el. A Capri Elegancia ülőgarnitúra azoknak készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem és a stílus között.

3 személyes kanapé:

A nappali központi eleme, amely tökéletesen alkalmazkodik az Ön életstílusához. Legyen szó egy filmnézős estéről a családdal, barátok fogadásáról vagy egy délutáni pihenésről, a Capri itt van, hogy kiszolgálja. Az ágyfunkcióval való kiegészítés még praktikusabbá teszi, míg a fix kivitel azoknak ajánlott, akik az egyszerűséget kedvelik. Ha a teljes kényelem a cél, a relax funkcióval rendelkező változatot válassza! A lehajtható laptop tartó pedig még sokoldalúbbá teszi ezt a már önmagában is lenyűgöző darabot.

2 személyes kanapé és fotel:

Ezek a darabok tökéletesen kiegészítik a nagyobb testvért. A két személyes kanapé egy kisebb helyen is tökéletes pihenési lehetőséget kínál, míg a fotel egy intim és kényelmes zugot teremt otthonában. A motoros relax funkció csak tovább fokozza ezen darabok kényelmi szintjét.

Szín- és anyagpaletta: A Capri ülőgarnitúra többféle kárpitozási lehetőséggel érkezik. Válasszon a legjobb szövetek és prémium minőségű valódi bőr közül, hogy nappalija elegáns és időtálló legyen.

Egyedi berendezési ötletek: A Capri ülőgarnitúra kínálatában számos elrendezés található. Legyen szó egy U-formájú kialakításról vagy egyéb változatokról, minden lehetséges.

Műszaki jellemzők:

  • Típus: 3-2-1 ülőgarnitúra
  • Funkciók: Opcionális relax és ágyfunkció
  • Méretek: 191 x 146 x 93 cm
  • Huzat: Széles választékban elérhető szövetek és bőrök

A Capri ülőgarnitúra egy olyan beruházás, amely hosszú távon is garantálja a kényelmet és az eleganciát otthonában. A Kanizsa Trend ismét bebizonyította, hogy a minőség és a stílus nem zárja ki egymást.