Flóra kanapé

400,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Flóra kanapé maximális elegancia fehér színének köszönhetően. Kimondottan kellemes élményt nyújt használata, kényelmes puha felületű. Minden percét élvezni fogja. Egy ilyen szép, és minőségi bútort biztosan nagyon sokáig tud majd használni az egész család! Várjuk érdeklődését hétvégén is!

Elfogyott

Leírás

Flóra kanapé maximális elagancia fehér színének köszönhetően. Kimondottan kellemes élményt nyújt használata, kényelmes puha felületű. Minden percét élvezni fogja, ne hagyja ki. A termék korlátozott számban elérhető üzletünkben. Amint látható a fotókon is balos állásban kapható a bútor!

Fontos információ a Flóra kanapéval kapcsolatban, hogy az akciós árat a készlet erejéig tudjuk tartani. Ilyen kedvező áron igazán jó választás ez a szép kanapé, ami ráadásul nagyon kényelmes is! Ha bármi kérdése merülne fel, hívjon bennünket telefonon, vagy érdeklődjön személyesen az üzletben a kollégáinknál!

Budapesten és környékén a kiszállítást általában 2-5 nap között tudjuk vállalni, vidéki szállítást a legtöbb esetben 10 napon belül tudunk vállalni!

Látogassa gyakran weboldalunkat, mert folyamatosan frissítjük az oldalt, és itt tájékozódhat a megújult kínálatunkról!

Elér minket a hét minden napján! Ha eljön hozzánk személyesen az üzletbe, ki is tudja próbálni a készleten lévő bútorokat.

Most kiemelt akcióban lehet az Öné kérjük, a készletről minden esetben érdeklődjön értékesítő kollégánknál: 30/8622658