Poco kanapé

345,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Poco kanapé minimalista vonalával puha kényelemmel várja Önt. Letisztult megjelenés, extra kényelmi funkció, hatalmas méret, mely több személy számára nyújt. A szövet már első tapintásra is nagyon kellemes érzetet nyújt. Két helyen magasított a fejtámla, ahogy a képeken is látható.

Elfogyott

Leírás

Poco kanapé minimalista vonalával puha kényelemmel várja Önt.

Letisztult megjelenés, extra kényelmi funkció, hatalmas méret, mely több személy számára nyújt kényelmes pihenést. Anyaghasználata kellemes puha tapintású szövet, sötét színvilággal. Mintázatos varrása látványos, kiemeli a termék egyszerűségét. Masszív keret, fém lábakra építve.

Egy ilyen szép és kényelmes kanapé teljesen megváltoztatja jobb irányba a nappali képét! Ahogy a fotókon is látható, balos állásban kapható a bútor. ahogy a képeken is látszik két helyen magasított a fejtámla, ez tovább tudja fokozni a kényelmünket!

Fontos információ, hogy készletünk gyorsan cserélődik, mert outlet áruház vagyunk, így érdemes telefonon is érdeklődni a kollégáinknál a pontos készletet illetően! Tapasztalt kiszállításért felelős munkatársakkal dolgozunk együtt, akik rövid határidővel vállalják a bútorok kiszállítását! Budapesti vagy környéki szállítást az esetek többségében 5 napon belül tudunk teljesíteni, vidékre általában 10 napon belül tudjuk vállalni a szállítást!

A kanapé mérete: 215×270

Most kiemelt akcióban lehet az Öné kérjük, a készletről minden esetben érdeklődjön értékesítő kollégánknál: 30/8622658

elérhetőségünk