Senf kanapé

214,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Mustár színű eredeti bőr kanapé. A bőr nagyon kellemes tapintású, biztos lehet abban, hogy sokáig élvezni tudja majd a kanapé adta kényelmet! Próbálja ki a bútort üzletünkben! Elérhetőek vagyunk hétköznap, és hétvégén is!

Kategória: Címke:

Leírás

Senf kanapé

Eredeti, minőségi német bútor a Senf kanapé. anyagát illetően bőrből készült ami nagyon kellemes tapintásra is. Mustár sárga színben kapható üzletünkben, amíg a készlet tart. Sokan keresik ezeket a minőségi bőr kanapékat, mert nagyon elegáns stílust képviselnek, ráadásul nagyon tartósak is, köszönhetően a minőségi anyaghasználatnak! Egy ilyen remek bútort az egész család örömmel használ.

Lepje meg családját egy ilyen szép és kényelmes bőr kanapéval! Elegáns külseje miatt irodába is tehető, kellemes színvilága miatt a legtöbb stílusú otthonba nagyon jól illeszkedik. Az ülőrész kényelmes habszivacsból készült, ami tartós minőséget képvisel.

Egyszerre pár darab érkezik minden bútorból, mert outlet áruház vagyunk, így telefonon érdeklődjön a készletről kollégáinknál! Ha személyesen eljön üzletünkbe, ki is tudja próbálni a Senf kanapét, és további 180-200 kanapé közül tud válogatni. A kiszállítást nyugodtan ránk bízhatja! Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink rövid határidővel szállítják ki a megadott címre a bútorokat.

Nyitva vagyunk hétfőtől-vasárnapig!

MÉRETE: 170 CM X 90 CM