Berlin u alakú ülőgarnitúra ágyazható

584,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

U alakú ülőgarnitúra nagyon kellemes tapintású erős szövetből. Családjával maximális kényelemben lehet része egy ilyen kiváló bútoron. Ágyazható résszel is rendelkezik természetesen csakúgy mint ágyneműtartóval.

Leírás

Berlin u alakú ülőgarnitúra, mérete: 196 cm x 300 cm x 165 cm

Ha u alakú minőségi bútort keres akkor a Berlin u alakú ülőgarnitúrát jó szívvel tudjuk ajánlani. Eredete szerint német import bútor. Szürke kellemes tapintású, minőségi szövetből készült, amelyen élvezet helyet foglalni. Ágyazható funkcióval rendelkezik. Tartozik hozzá két relax fejtámla is, amellyel fokozni tudja kényelmét.

Az ágyazható funkciót sokan keresik ezeknél a bútoroknál, hiszen így ágyként is lehet használni a bútort! Van aki csak alkalmanként, vendégek elszállásolásánál használja ki ezta remek funkciót, de mindennapi alvásra is alkalmas! Az ágyneműtartó szintén nagyon praktikus dolog, így remek választás ez a bútor mindenkinek!

Nálunk mindenki megtalálhatja kedvenc stílusát, hiszen outlet áruházként működünk, így nagyon széles az elérhető választék nálunk! Ha szeretné kollégáink is tudnak segíteni a döntésben tapasztalatukkal! A kiszállítás nálunk az egész ország területén működik!

Várjuk megkeresését a hét minden napján! Kérdéseivel forduljon bizalommal a kollégáinkhoz! Az akciós ár a készlet erejéig érvényes!

Az ár készlet erejéig érvényes.

elérhetőség