Candy kanapé

264,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Szürke, erős szövetből készült kanapé, fehér textilbőr kiegészítéssel. Rendelkezik ágyazható résszel is a bútor, valamint ágyneműtartó is van benne. A képen látható puff is benne van az árban. Outlet áruház vagyunk, így hatalmas a választék nálunk, de mindenből általában néhány darab érkezik.

Leírás

Candy kanapé, mérete: 195 cm x 280 cm

Egy igazán univerzális bútor a Candy kanapé. Erős zsákszövetből készült ami fehér textilbőrrel van kombinálva. Már külsőre is kelt egyfajta minőség érzetet.

A Candy kanapé jobbos és balos állásban is megvásárolható, mivel szerelhető. Tartozik egy puff is a bútorhoz, mely anyagában megegyezik a kanapéval. Továbbá nagy pozitívum, hogy ágyazható, valamint még ágyneműtartó is van benne. Nagyon sok vásárlónk keresi ezeket a plusz funkciókat a bútoroknál. Ez maximálisan érthető, mert nagyon praktikusak ezek a funkciók a mindennapokban. Képzelje el, ha egy családtagot elkell váratlanul szállásolni milyen jól jön ez a funkció. De volt már olyan vásárló is aki kisebb nappaliba vette ezt a típust, és éjszaka ágyként használta a mindennapokban, nappal pedig kanapé volt.

A Candy kanapé fehér és szürke színvilága igen jól harmonizál egymással. Ez a színkombináció minden korosztályban nagy népszerűségnek örvend. A fehér rész minőségi textilbőrből készült. A szürke rész pedig, erős zsákszövet anyagból lett kialakítva. Itt a készítők szem előtt tartották a mindennapos használatot, hiszen a cél a hosszútávú sokéves használat.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Hívja kollégáinkat a készletet illetően!

Személyesen kipróbálható a bútor pomázi üzletünkben. Ha megtetszett akár azonnal is el tudja vinni, vagy megbeszélhető a későbbi kiszállítás is. Fontos információ, hogy áruházunk outlet jelleggel működik, ezt annyit jelent a gyakorlatban, hogy rengeteg féle garnitúra kapható nálunk, viszont pár darab van készleten szinte mindegyikből. Éppen ezért gyorsan változik a készletünk. Kollégáinkat tudja hívni a bútorokkal kapcsolatban, egyúttal pontos tájékoztatást kérhet tőlük az aktuálisan elérhető készlettel kapcsolatban.

A bútorok kiszállítását gyakorlott kiszállító kollégáink segítségével tudjuk megoldani. Nemcsak Budapest és környékére tudjuk kiszállítania  bútorokat, hanem az egész országban megoldható a házhoz szállítás.

Honlapunkon keresztül tud tájékozódni kínálatunkról, amit időről-időre igyekszünk frissíteni! Kollégáinkat keresse a megadott elérhetőségeken amennyiben kérdése lenne!

Várjuk hívását mindennap, hétköznap és hétvégén is! Vegyen már ma egy minőségi kanapét!

Ágyazható változata: 269,900 Ft