Relax kanapé

250,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Relax kanapé, hagyja magát elkápráztatni egy hosszú nap végén. Jöjjön el hozzánk és tegye próbára termékünket. Anyaga valódi bőr, mely hosszú időn át kiválóan használható. Relax fejtámlái, és szivacsos ülőfelülete nagyon kényelmes. Elér bennünket hétköznap, és hétvégén is.

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Relax kanapé, hagyja magát elkápráztatni egy hosszú nap végén.

Jöjjön el hozzánk és tegye próbára termékünket. Anyaga valódi bőr, mely hosszú időn keresztül szolgálja a látványos kényelmet, és rendkívül könnyen tisztán tartható minőségi termék. Általánosságban elmondható ez a bőr kárpitozású termékekről. Kellemes barna színvilág jellemzi. 2 személy számára nyúj biztos pihenési felületet, modern látványos formában, állítható fejtámlával, és kartámasszal.

Sokan választják az ehhez hasonló elegáns kanapékat irodába is nemcsak igényesen berendezett otthonokba.

Outlet áruházunkban óriási a választék, viszont mindenből pár darabot kapunk egyszerre. Így amennyiben kiválasztotta a Relax kanapét érdeklődhet kollégáinknál a pontos készlet miatt!

A kiszállításban tudunk országosan segíteni, ezt a vásárlás alkalmával tudja egyeztetni a kollégáinkkal! A szállítási idő a legtöbb esetben 2-7 nap között szokott lenni, de ez függ a szállítási címtől, illetve hogy a kiszállítóknak mennyi rendelésük van. Várjuk érdeklődését ha szeretne már ma egy minőségi bútort otthonába!

Az akciós ajánlatunk a készlet erejéig érvényes!

Méret: 170×95

A termékkel kapcsolatban érdeklődhet: 30/8622658