Solution sarokgarnitúra

363,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Solution sarokgarnitúra elegáns és látványos megjelenés tradicionális vonalakkal ötvözve. Szivacsos ülőrésze, és magas háttámlája nagyon kényelmessé teszi a használatát ennek a kiváló bútornak. Várjuk érdeklődését a hét minden napján! A szállításban tudunk segíteni!

Elfogyott

Leírás

Solution sarokgarnitúra elegáns és látványos megjelenés tradicionális vonalakkal ötvözve, minőségi szövet használattal, extra kényelmi funkciókkal. Rendkívül látványos megjelenést nyújt számára a világos színvilág, melyet a kivételes anyaghasználatának is köszönhet. Elrendezését tekintve sarokgarnitúra. Kialakítása magas háttámlás,  fejtámla funkcióval, kartámasz funkcióval, és ágyazható mindemellett, tehát kiváló vendégágyként funkcionál. Érdeklődjön kollégáinknál.

Célunk, hogy a vásárlás során mindennel elégedett legyen. Ha bármivel kapcsolatban kérdése lenne a vásárlást illetően, kérem hívjon minket telefonon!

A kiszállításban tudunk segíteni természetesen! Tapasztalt szállító kollégáink rövid határidővel vállalják a bútorok kiszállítását! A szállítási idő általában 2-7 nap között szokott lenni, de ezt mindig a kiszállítandó aktuális címek ismeretében tudják pontosan megmondani a kollégáink.

Látogassa rendszeresen weboldalunkat, mert az új ülőgarnitúráinkat igyekszünk gyorsan közzétenni az oldalon, de itt értesülhet akciós bútorainkról is. Várjuk hívását érdeklődését hétfőtől-vasárnapig a hét minden napján. Vásároljon nálunk egy prémium ülőgarnitúrát már ezen a héten.

Vegyen már ma egy szép, és minőségi bútort nálunk!

Várjuk hívását!

Mérete: 210×265