Chapman sarokgarnitúra

444,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Chapman sarokgarnitúra, mely megnyerő látványával rabul ejt. Piros minőségi szövetből készült ez a különleges bútor. Egy ilyen szín igazán fel tudja dobni az otthonát! Relax támláival fokozhatjuk kényelmünket! A kiszállításban tudunk segíteni!

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Chapman sarokgarnitúra, mely megnyerő látványával rabul ejt, mindemellett kiemelt komfort fokozatot nyújt, egy feltűnő színvilág  mellett.

Kialakításánál minden igényt figyelembe vettek, kényelmet és látványt egyaránt. Elrendezését tekintve U alakú. Kárpitozását tekintve szövet, kellemes tapintással. Színvilág meggypiros. Alacsony háttámlás kialakítás, állítható fejtámlával, fekvő funkcióval, félkemény minőségi ülőfelülettel. Tekintse meg bemutatótermünkben.

Outlet áruházunkban minőségi német import bútorokkal várjuk a kedves vásárlóinkat! Nálunk minden korosztály megtalálhatja azt amit keres. a Chapman sarokgarnitúrán az egész család tud majd együtt pihenni. Élénk színnel rendelkezik a bútor, így biztosan feldobja majd a nappaliját ez a bútor.

Mivel relax fejtámlával rendelkezik a bútor, így mindenki maga állíthatja be ezt a funkciót úgy, ahogy neki a legkényelmesebb. Kollégáink várják kérdéseit a megadott elérhetőségeken!

A kiszállítást bátran ránk bízhatja, hiszen ebben az egész országban tudunk segíteni. Kollégáink a nálunk vásárolt bútorokat 2-7 nap között szokták átlagosan kiszállítani. Várjuk érdeklődését hétköznap, és hétvégén is!

Vegyen már ma egy szép bútort családjának!