Free Port kanapé szövet

214,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Erős kék színű szövetből készült ez a kényelmes kanapé. A Fehér rész nagyon jó minőségű textilbőrből készült. Króm lábai nagyon stabil tatással bírnak, emellett adnak egy igazán elegáns külsőt a bútornak. Outlet áruházunkban nagy a választék, éedemes mihamarabb lecsapni az akciókra.

Leírás

Free Port kanapé, mérete: 295 cm x 125 cm

Kék és Fehér színvilággal vásárolható meg üzletünkbe ez a modern Free Port kanapé. Állítható vagyis relax oldaltámlával rendelkezik a kanapé. A szövet nagyon kellemes tapintású, króm lábai divatos külsővel ruházzák fel a bútort. Hívjon minket ha kérdése lenne!

Amennyiben egy modern kanapét szeretne otthonába, akkor remek döntés egy ilyen minőségi bútor! A Free Port kanapé erős zsákszövetből készült, mely nagyon jól biztosítja a hosszútávú használatot.

Egy ilyen minőségi, impozáns bútor nemcsak megváltoztatja, de teljesen új hangulatot varázsol otthonába!

Mivel outlet áruház vagyunk, így nagyon széles a választék, viszont mindegyik termékünkből pár darab érkezik egyszerre üzletünkbe! Ezért tudunk jellemzően kedvezőbb árakat biztosítani mint más üzletek.

Ha a tartósságot tartjuk szemelőtt, akkor is jelesre vizsgáznak ezek a német import bútorok. Szerencsére sok olyan vásárlónk van, akik már sokadik kanapéjukat veszik nálunk. Ez remek visszaigazolás, hogy jók és tartósak a termékek, így elmondhatjuk, hogy a divatos külsőhöz minőségi anyagok társulnak.

ügyfélszolgálatunk