Thomas kanapé

334,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Thomas kanapé lágy és kellemes vonalvezetéssel teszi otthonát varázslatossá. Szövete, német minőségi szövet, mely már első tapintáskor is kellemes érzetet ad. Szivacsos ülőrésze rendkívül kényelmes. Elér minket a hét összes napján! Várjuk érdeklődését!

Elfogyott

Leírás

Thomas kanapé lágy és kellemes vonalvezetéssel teszi otthonát varázslatossá.

Szép és kényelmes, minőségi termék. Az anyaghasználata ülőfelületén szövet, lábazatán pedig könnyen tisztán tarható textilbőr, színvilága barna, az alsó részén sötétebb színárnyalata. Alacsony háttámlával, kartámasz funkcióval, továbbá ágyazható és ágyneműtartó funkcióval. Stabil szerkezeti felépítés jellemzi, tekintse meg bemutatótermünkben, vagy érdeklődjön kollégánknál a termék iránt.

A kanapé mérete: 265×220 cm

Thomas kanapé

Ha modern luxus nappalival rendelkezel, akkor is, de ha visszafogott letisztult stílussal rendelkező nappalival büszkélkedhetsz, akkor is ez a szép és kényelmes, minőségi kanapé ideális választás lehet.

Az anyaghasználata tekintetében el kell mondani, hogy az ülőfelületén szövet, lábazatán pedig könnyen tisztán tartható textilbőr, színvilága barna, az alsó részén sötétebb színárnyalata. Nagyon jól megy a világosabb színű falakhoz úgy, mint világoskék, zöld, sárga, rózsaszín, de a sötétebb árnyalatokhoz is tökéletesen passzol ez a Thomas kanapé.

A kényelem is fontos szempont minden bizonnyal számodra is akkor, ha kanapét vásárolsz. Az alacsony háttámlával, kartámasz funkcióval biztos lehetsz benne, hogy kényelmes kanapét vásároltál. Praktikus szempontokat is megéri szem előtt tartani, akkor mikor kanapét vásárlunk.

Ez a képen is látható kanapé ágyazható és ágyneműtartó funkcióval is bír.

Így nem kell aggódnod, hogy hova teszed az ágyneműt mikor kanapéként használod. Ha szereted a nagy társaságokat, akkor is ez a legmegfelelőbb választás, hiszen nem túlzás azt mondani sokan elférnek rajta, stabil szerkezeti felépítés jellemzi így semmi baja sem lesz. Ennek a kanapénak a mérete: 265 × 220 cm.

Több tíz évre vásárolsz, ha emellett döntesz, személyesen is meg lehet tekinteni a bemutatótermünkben. Vagy érdeklődni is lehet kollégánknál a termék iránt. Az az idő elmúlt mikor ki kellett mozdulni ahhoz, hogy kanapét vásároljunk, ma már kényelmesen a fotelban ülve lehet megrendelni ezt is. Online áruházunkat választva a minőség mellett döntesz megfizethető áron.

Egyik legnagyobb érv mellettünk az, hogy értékesítő kollégánk ténylegesen szakmabeli. Kárpitos és asztalos iskolai végzettsége van - és már a telefonos beszélgetésben is ingyenesen nyújt segítséget abban, hogy a megfelelő kanapét sikerüljön kiválasztani. Az apróságokra is odafigyelünk és már hosszú ideje online is jelen vagyunk.